- Mijn specialiteiten

Nagelreparaties en behandeling Mycose(kalk/schimmel) nagels.

Als gediplomeerde pedicure – en lid van brancheorganisatie ProVoet – heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. 

In juni 2020 heb ik me verdiept in de behandeling van Mycose nagels, in de volksmond ook wel kalk of schimmelnagel genoemd. 

Met een techniek waarmee je de nagel opbouwd en in zijn orignele vorm hersteld met medische sculpture gel. Samen met de juiste behandeling en gebruik van een tinctuur om de schimmeldraden af te breken kan een nagel volledig herstellen. Wat nog mooier is dat de nagel er weer netjes en verzorgd uitziet!

Deze behandeling is tevens ook geschikt voor afgebroken nagels door trauma, tunnelnagels en ingegroeide nagels. Je kunt namelijk de groetrichting herstellen. 

 

Nagelreparatie
Nagelreparatie

Gellak

Doormiddel van gekleurde gel worden uw nagels perfect gelakt. Deze gel zal worgen uitgehard dmv een led/uv lamp.  4 tot 6 weken op uw voeten en 2 tot 3 weken op uw handen geen last van afchippen of breken. Het ziet er niet allen mooi uit maar het verstevigd de nagel ook in lichte mate. Gellak kan uitstekend samen met en nagelreparatie.

Gellak

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.